Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

BAYRAKTAR ‘BEN DEĞİL BİZ DEDİĞİMİZ ZAMAN KAZANACAĞIZ'

BAYRAKTAR ‘BEN DEĞİL BİZ DEDİĞİMİZ  ZAMAN KAZANACAĞIZ

25. Dönem Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bayraktar, seçim çalışmaları kapsamında Terme'yi ziyaret etti.

Ak Parti Terme ilçe binasını 26 Şubat Perşembe günü ziyaret eden Ak Parti Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, "Teşkilatımızla birlikte bu millete hizmet etmeye talibim." dedi.
Basın İlan Kurumu (BİK) eski Samsun İl Müdürü Mustafa Bayraktar, milletvekilliği seçimlerinde AK Parti`den aday adayı olduğunu açıklamasının ardından seçim çalışmalarına başladı.

Bayraktar, Terme, İlçe teşkilatını ziyaret ederek düşüncelerini paylaştı. AK Parti hükümetleriyle son 13 yılda önemli kazanımlar elde edildiğini anımsatan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bayraktar, amacının bu ülkeye hizmet etmek olduğunu bu nedenle bu şerefli yola çıktığını söyledi.

Ülkeye ve Samsun’a hayırlı hizmetler yapmak istediği bu hizmetleri ise AK Parti teşkilatlarıyla bir araya gelerek yaptıkları istişareler sonucu karar vereceklerini aktaran Bayraktar, "Amacımız hizmet. Rabbim bu millete hayırlı hizmetlerde bulunacaksak bize bu görevleri nasip etsin. Teşkilatımız ile birlikte bu millete hizmet etmeye talibim.

Memlekete bir hizmette bulunulacaksak bunu birlikte yapacağız. Ben değil `Biz` dediği-miz zaman kazanacağız. Her şeyin hayırlısını diliyorum." şeklinde konuştu.
Bayraktar, teşkilat ziyaretleri kapsamında özellikle gençlerle bir araya gelerek bir süre onlarla sohbet etti. Gençlere ve onların düşüncelerine önem verdiğini vurgulayan Bayraktar, teşkilat yapısında gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yapıl-masının teşkilat yapısını güçlü tutacağını savundu.